
Extra recepten
Op deze pagina vindt u de recepten die in het boek zijn gemarkeerd met: Ook errata kunt u op deze pagina terugvinden. Tenslotte kunt u op deze pagina in kleine filmpjes zien hoe het boek tot stand kwam: alle gerechten zijn op lokatie, in de restaurants, gefotografeerd. Hans Melissen heeft het proces vastgelegd in korte filmpjes, van het opmaken van de gerechten tot aan het binden van het boek.
Extra Recepten:
- Klassieke Aardappelmousseline - 't Nonnetje …pag. 9
- Proeverij van lam uit Lozère - Merlet …pag. 14
- Kalfstong & zwezerik - Heeren van Harninxma …pag. 22
- Warme Bearnaisesaus - Apicius …pag. 40
- Black Angus entrecôte met saliepolenta, anijspaddestoelen, schorseneren, portobello in brickdeeg, truffel en sjalottensaus - Zuid Zeeland …pag. 52
- Gelakt varkenshaasje & gele curry Groene appel/vloeibare bloedworst/bloemkool - De Leuf …pag. 56
- Iberico ham met truffelmayonaise - FRED …pag. 64
Het Festijn van Vlees en Wijn: The Making Of...
Hoe het boek tot stand kwam, gefotografeerd op locatie, kunt u zien in onderstaande filmpjes:
- met de Chef, Fotograaf en Styliste bij Cielbleu, pagina 32:
- met de Chef, Fotograaf en Styliste bij 't Brouwerskolkje, pagina 44:
- met de Chef, Fotograaf en Styliste bij La Rive, pagina 46:
- met de Chef, Fotograaf en Styliste bij Inter Scaldes, pagina 48:
- met de Chef, Fotograaf en Styliste bij Amarone, pagina 68:

Errata:
Tenslotte enkele errata, die in een volgende druk aangepast zullen worden:
